Commissieleden gezocht!


De sollicitatieperiode voor de S.G.O.R.-commissies is weer geopend! Je kunt dit jaar solliciteren voor de Activiteiten-, de Bedrijfsjuridiek-, de Congres-, de Corporate Game-, de ISP-, de Kleine Reis- en de Promotiecommissie.

Mocht je benieuwd zijn naar de inhoud van de commissies, lees dan de korte beschrijving hieronder of neem een kijkje op de commissiepagina. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met kandidaatsbestuur@sgor.nl

Wees er snel bij! De sollicitatietermijn sluit binnenkort. Stuur je cv en een korte motivatiebrief, waarin je vermeldt welke commissie je wilt doen en waarom, naar sollicitaties@sgor.nl


Activiteitencommissie

Lijkt het jou leuk om activiteiten te organiseren voor de leden van het S.G.O.R., waaronder de Ondernemingstrip naar Amsterdam, het Actieve Ledenweekend en het kerstdiner? Solliciteer dan voor de activiteitencommissie van het S.G.O.R.! Samen met je commissiegenoten maak je er een leuk jaar van en tegelijkertijd leer je veel mensen kennen!


Bedrijfsjuridiekcommissie 

Lijkt het je leuk om volgend jaar kwalitatief goede artikelen te schrijven over het Ondernemingsrecht of Arbeidsrecht? Word dan auteur bij de Bedrijfsjuridiek! Speel jezelf in de kijker bij potentiële werkgevers en solliciteer voor de Bedrijfsjuridiekcommissie! Nieuwsgierig hoe de artikelen eruit zien en waar wellicht jouw artikelen volgend jaar gepubliceerd worden? Kijk op www.bedrijfsjurdiek.nl


Congrescommissie 

Ben jij op zoek naar een commissie die de perfecte balans is tussen inhoud en gezelligheid? Solliciteer dan voor de congrescommissie! Samen met je commissiegenoten organiseer jij het congres van het S.G.O.R. en ben je actief betrokken bij de leukste evenementen en borrels!


Corporate Gamecommissie 

Ben jij op zoek naar een uitdagende én inhoudelijke commissie? Sta jij met beide benen in de actualiteit, ben je organisatorisch sterk en wil je intensief één-op-één samenwerken met grote kantoren? Solliciteer dan voor de Corporate Game-Commissie! 


ISP-commissie

Lijkt het jou leuk om samen met je commissiegenoten een onvergetelijke reis te organiseren naar een verre bestemming, met leuke uitstapjes en inhoudelijke activiteiten? Solliciteer dan voor de ISP-commissie! Samen met je commissie krijg je de kans om de mooiste studiereis ooit neer te zetten.


Kleine Reiscommissie ​​​​​​​

Binnen deze commissie organiseer jij samen met je commissie de onvergetelijke reis binnen Europa. Voorgaande jaren bezochten we Praag, Boedapest, Berlijn en Keulen. Dit jaar is het aan jou om de bestemming te bepalen! Ook organiseer je de kroegcolleges die terug op het menu zullen verschijnen. Kortom, een commissie waarin gezelligheid centraal staat!


Promotiecommissie 

Promotie voor de activiteiten die het S.G.O.R. organiseert is ontzettend belangrijk. In de promotiecommissie kun jij hierbij helpen! Je ontwerpt posters voor de evenementen en draagt bij aan het werven van bezoekers via verschillende kanalen. In deze commissie kun je je creatieve geest de vrije loop laten!