Internationaal Studieproject

Internationaal Studieproject 2024


Het Internationaal Studieproject is een buitengewoon initiatief speciaal ontworpen voor ambitieuze studenten met een gepassioneerde interesse in ondernemingsrecht. Dit programma biedt een unieke kans voor studenten om zich te onderscheiden, want de toelating is uitsluitend gebaseerd op een selectieprocedure. Als jij de eer hebt om te worden geselecteerd voor deelname aan dit project, opent zich een wereld van mogelijkheden voor je.


Dit jaar gaat het internationaal studieproject naar Kaapstad!

Ga van 20 april tot 1 mei met ons mee naar een van de mooiste steden ter wereld! De reis is bedoeld voor studenten met interesse in het ondernemingsrecht. Het onderwerp van dit jaar is splitsing in concernstructuren. Voorafgaand aan de ISP-reis leggen we een aantal kantoorbezoeken af in Nederland, bij deelnemende kantoren Stibbe, Houthoff, De Brauw Blackstone Westbroek, DLA Piper, Clifford Chance, JB Law en Van Benthem & Keulen. De kantoren zullen ons meenemen in de wereld van concernstructuren! Voor de ISP-reis vragen we een eigen bijdrage van €650,00.

Wil je mee op deze onvergetelijke reis? Solliciteer dan nu door je CV en motivatie te mailen naar ispcommissie@sgor.nl. De sollicitaties sluiten 29 december om 23:59!