Ondernemingstrip Amsterdam


Ondernemingstrip Amsterdam 2020

Op woensdag 19 en donderdag 20 februari 2020 zijn we afgereisd naar Amsterdam voor de jaarlijkse Ondernemingstrip! Mr. M. Holtzer, partner bij DLA Piper, heeft ons deze dagen begeleid. Naast de Ondernemingskamer is donderdag ook een bezoek gebracht aan Lemstra van der Korst, een kantoor gespecialiseerd in Corporate Litigation.


Lemstra Van der Korst

Chambers and Partners: “Prominent litigation boutique engaging in a wide range of major corporate and commercial disputes. Respected for financial litigation expertise, with a proven track record in class actions and settlements. Also noted for boardroom advisory services.”

Lemstra Van der Korst is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de commerciële procespraktijk. De advocaten van Lemstra Van der Korst hebben ruime ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen. Doel is het voorkomen van nieuwe geschillen en het oplossen van bestaande geschillen. De dienstverlening van Lemstra Van der Korst kenmerkt zich door een intensieve betrokkenheid van de partners. Het team van professionals is creatief en flexibel. Lemstra Van der Korst wordt vaak ingeschakeld door de traditionele kantoren om als ‘co-counsel’ gezamenlijk op te treden in complexe zaken. Tot de expertise van het kantoor behoren het voeren van procedures bij de ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam en collectieve acties en schikkingen onder de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade. Lemstra Van der Korst beschikt over een uitgebreid netwerk van good friends in de belangrijkste jurisdicties binnen de Europese Unie en de Verenigde Staten.

ota_online_poster.jpeg
Meld je nu aan voor de Ondernemingstrip Amsterdam!
Unknown10.jpg