Ondernemingstrip Amsterdam

Ondernemingstrip Amsterdam

Op woensdag 20 en donderdag 21 februari 2019 zal het S.G.O.R. afreizen naar onze hoofdstad voor de jaarlijkse Ondernemingstrip! We trappen de reis op woensdagavond af met een gezelschap van professor Willems in het thema van de zaak die op donderdag speelt bij de Ondernemingskamer. 

Na een overnachting in Amsterdam bezoeken we de Ondernemingskamer en Lemstra van der Korst, een kantoor gespecialiseerd in Corporate Litigation. Het mooiste: deelname kost niks. 

Wil jij een exclusief kijkje in de ondernemingskamer?


Meld je nu aan!


Laat je aanwezigheid zien middels ons Facebook evenement.

Lemstra Van der Korst

Chambers and Partners: “Prominent litigation boutique engaging in a wide range of major corporate and commercial disputes. Respected for financial litigation expertise, with a proven track record in class actions and settlements. Also noted for boardroom advisory services.”

Lemstra Van der Korst is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de commerciële procespraktijk. De advocaten van Lemstra Van der Korst hebben ruime ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen. Doel is het voorkomen van nieuwe geschillen en het oplossen van bestaande geschillen. De dienstverlening van Lemstra Van der Korst kenmerkt zich door een intensieve betrokkenheid van de partners. Het team van professionals is creatief en flexibel. Lemstra Van der Korst wordt vaak ingeschakeld door de traditionele kantoren om als ‘co-counsel’ gezamenlijk op te treden in complexe zaken. Tot de expertise van het kantoor behoren het voeren van procedures bij de ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam en collectieve acties en schikkingen onder de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade. Lemstra Van der Korst beschikt over een uitgebreid netwerk van good friends in de belangrijkste jurisdicties binnen de Europese Unie en de Verenigde Staten.

http://lvdk.com

OTA_poster.png
Meld je nu aan voor de Ondernemingstrip Amsterdam!