Ondernemingstrip Amsterdam

Ondernemingstrip Amsterdam 2024


Ga op 21, 22 en 23 februari 2024 mee met het S.G.O.R. naar Amsterdam voor de Ondernemingstrip. Tijdens de Ondernemingstrip krijg je de mogelijkheid meerdere gerenommeerde kantoren van binnen te bekijken. Daarnaast ga je mee naar een zitting van de Ondernemingskamer. 


Op 21 februari zul je in de vroege middag per trein vertrekken richting Amsterdam. Tijdens de OTA vindt het kantoorbezoek van CMS plaats. Je krijgt hier, naast een inhoudelijke workshop, tevens de mogelijkheid het kantoor op een informele wijze te leren kennen door middel van een rondleiding, diner en een borrel. Vervolgens blijf je overnachten in hartje Amsterdam. Ook bezoeken we Lemstra van der Korst en gaan we met z’n alleen een interessante zaak bijwonen bij de Ondernemingskamer. Het kantoorbezoek bij Lemstra van der Korst bestaat ook uit een inhoudelijke workshop en een informele kennismaking! Je kan je aanmelden tot 14 februari 2024!


Wacht niet langer en schrijf je nu in!Lemstra Van der Korst

Chambers and Partners: “Prominent litigation boutique engaging in a wide range of major corporate and commercial disputes. Respected for financial litigation expertise, with a proven track record in class actions and settlements. Also noted for boardroom advisory services.”

Lemstra Van der Korst is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de commerciële procespraktijk. De advocaten van Lemstra Van der Korst hebben ruime ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen. Doel is het voorkomen van nieuwe geschillen en het oplossen van bestaande geschillen. De dienstverlening van Lemstra Van der Korst kenmerkt zich door een intensieve betrokkenheid van de partners. Het team van professionals is creatief en flexibel. Lemstra Van der Korst wordt vaak ingeschakeld door de traditionele kantoren om als ‘co-counsel’ gezamenlijk op te treden in complexe zaken. Tot de expertise van het kantoor behoren het voeren van procedures bij de ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam en collectieve acties en schikkingen onder de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade. Lemstra Van der Korst beschikt over een uitgebreid netwerk van good friends in de belangrijkste jurisdicties binnen de Europese Unie en de Verenigde Staten.

LOGO-LVDK-klein.png


CMS

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld en heeft in ruim 40 landen vestigingen zitten. Ze zijn opgericht in 1999 en hebben op dit moment 80 kantoren, waarvan twee in Amsterdam en Utrecht. CMS is al heel lang actief op de Nederlandse markt en heeft hier dus diepgaande kennis. Ze richten zich met name op de sectoren vastgoed, farma, financiële instellingen, energie en technologie. Om eruit te springen zorgen de advocaten van CMS dat ze gespecialiseerd zijn. Niet alleen in de sectoren maar ook in hun cliënten. De advocaten zijn zich bewust van de grote kennis die ze hebben en de kennis die ze niet hebben. Met een realistische blik vooruit proberen ze op de toekomst te anticiperen door cliënten over kansen en bedreigingen in te lichten. CMS kenmerkt zichzelf door innovatie en legt dit ten grondslag aan alles wat ze doen. Ze willen de technologie omarmen en hiermee hoogwaardige dienstverlening aan cliënten leveren. Zo biedt CMS diverse apps die speciaal voor specifieke juridische behoeften zijn ontwikkeld.

CMS-logo.jpg


Rutgers & Posch

​​​​​​​Rutgers & Posch is een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam, dat in 2013 is opgericht door ervaren partners afkomstig van gerenommeerde internationale kantoren. Met ervaren advocaten staat het kantoor ondernemers, investeerders en financiers bij door hen te adviseren en geschillen op te lossen. Rutgers & Posch kenmerkt zich door de combinatie van Big Law expertise en een persoonlijke opzet en brengt zo het beste van twee werelden bij elkaar – voor zowel cliënten als advocaten. Rutgers & Posch is gespecialiseerd in ondernemings-, arbeids-, proces-, gezondheids- financieel- en insolventierecht. Daarnaast kent Rutgers & Posch een sectorfocus waarmee het kantoor zich in multidisciplinaire teams richt op onder andere de sectoren zorg, financiële instellingen en digitaal, media en technologie.

RP_middernachtgroen_RGB.png.png