Bedrijfsjuridiek

Bedrijfsjuridiek

Bedrijfsjuridiek_commissie.jpg
V.l.n.r. Wisse de Groot, Job Homan, Rachab Dekker, Klarianne Groenendijk (voorzitter), Thijmen Hatt, Pieter Hof, Ilse Ekkel, Gertjan Prinsen en Jesse Algra.


Bedrijfsjuridiek

De Bedrijfsjuridiek is hét bedrijfsrechtelijke blad gemaakt door studenten, in de vorm van www.bedrijfsjuridiek.nl. De Bedrijfsjuridiek bevat inhoudelijke stukken van hoogstaand niveau. Daarnaast wordt de lezer via de kantoor- en bedrijfsspecials en ervaringsverhalen van (student-) advocaat-stagiairs in de carrièrerubriek op de hoogte gehouden van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Relevante rechtspraak voor de studie wordt tevens samengevat en gepubliceerd.


S.G.O.R.cast 

De S.G.O.R.cast is de podcast voor rechtenstudenten. In deze podcast worden diverse juridische werkgevers uitgelicht. Van Zuidas kantoren tot regionale kantoren, van de Ondernemingskamer tot aan het bedrijfsleven. Leer de juridische praktijk beter kennen door de S.G.O.R.cast. We vragen onze sprekers het hemd van het lijf over hun werk, spraakmakende zaken en over het studentenleven. Vanaf oktober beschikbaar via Spotify, Youtube en Apple Podcasts. Bedrijfsjuridiek Commissie 2021-2022

Klarianne Groenendijk -
Jesse Algra -
Wisse de Groot -
Job Homan -
Thijmen Hatt -
Rachab Dekker -
Ilse Ekkel -
Helmich Post -
Pieter Hof -
Gertjan Prinsen -
Celeste Herwig -