Bedrijfsjuridiek

Bedrijfsjuridiek


Bedrijfsjuridiek

De Bedrijfsjuridiek is hét bedrijfsrechtelijke blad gemaakt door studenten, in de vorm van www.bedrijfsjuridiek.nl. De Bedrijfsjuridiek bevat inhoudelijke stukken van hoogstaand niveau. Daarnaast wordt de lezer via de kantoor- en bedrijfsspecials en ervaringsverhalen van (student-) advocaat-stagiairs in de carrièrerubriek op de hoogte gehouden van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Relevante rechtspraak voor de studie wordt tevens samengevat en gepubliceerd.

S.G.O.R.-cast 

De S.G.O.R.cast is de podcast voor rechtenstudenten. In deze podcast worden diverse juridische werkgevers uitgelicht. Van Zuidas kantoren tot regionale kantoren, van de Ondernemingskamer tot aan het bedrijfsleven. Leer de juridische praktijk beter kennen door de S.G.O.R.-cast. We vragen onze sprekers het hemd van het lijf over hun werk, spraakmakende zaken en over het studentenleven. De podcasts zijn te beluisteren via Spotify, Youtube en Apple Podcasts. 

DSC_0361.JPG
v.l.n.r. Jorian Kuiper, Kim Vrolijk, Jesper van der Goot, Sharon van Woerden, Anke de Jong, Warner Osinga (voorzitter), Lisa Veenstra, Nassim Jarir, Klarianne Groenendijk, Sander Polstra en Loes ter Mors


Bedrijfsjuridiek 2022-2023

Jesper van der Goot Commissielid
Klarianne Groenendijk Commissielid
Wisse de Groot Commissielid
Renate Idema Commissielid
Nassim Jarir Commissielid
Anke De Jong Commissielid
Jorian Kuiper Commissielid
Katja Lenting Commissielid
Loes Josephine Susanna Ter Mors Commissielid
Warner Osinga Hoofdredacteur
Sander Polstra Commissielid
Lisa Veenstra Commissielid
Kim Vrolijk Commissielid
Sharon Van Woerden Commissielid