Alumnibank

Zabih_Etemadi.jpg

Zabih Etemadi 


1. De link die u heeft met het S.G.O.R.
In het collegejaar 2005/2006 was ik lid van de Activiteitencommissie. En in het collegejaar 2006/2007 zat ik in het bestuur van SGOR in de functie van Secretaris & Commissaris Bedrijfsjuridiek Commissie. Daarna ben ik als actief lid betrokken gebleven bij SGOR tot ik ben afgestudeerd. 

2. In wat voor ‘soort’ organisatie u nu werkzaam bent en/of bent geweest (locatie/sector/grootte/sectie e.d.). Hierbij vermelden wij de naam van het kantoor niet, enkel de kenmerken van het kantoor.
Ik ben medeoprichter van een commercieel advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. We zijn vooruitstrevend en vinden het leveren van kwalitatief hoge prestaties belangrijk. We zijn de advocaten van nu. Onze naam (LOYR) zegt volgens mij genoeg.

We zijn een full service advocatenkantoor voor ondernemingen, sport- en vastgoed gerelateerde partijen. De expertises worden via individuele advocaten gespecialiseerd op een bepaald rechtsgebied aangeboden. Ik ben zelf gespecialiseerd in sport- en ondernemingsrecht. Ik sta veelal bestuurders, aandeelhouders, ondernemingen met een respectabele staat van dienst en topsport-gerelateerde partijen bij. Naast sport- en ondernemingsrecht biedt ons kantoor ook specialistisch juridische kennis op het terrein van arbeidsrecht, vastgoedrecht en intellectuele-eigendomsrecht. 

3. Waarom u deze keuze(s) heeft gemaakt
Samen met twee vrienden heb ik ons advocatenkantoor opgericht, omdat wij de vrijheid wilden om te ondernemen en ons niet in een keurslijf willen wringen van omzet, targets en andere nare verplichtingen. Daarnaast is het geweldig om je eigen onderneming te zien groeien op basis van je eigen visie. 

Danique Harberink


Mijn naam is Danique Harberink. Tijdens mijn master Ondernemingsrecht in het jaar 2019/2020 heb ik met plezier de rol van Commissaris Internationaal Studieproject vervuld. Op dit moment ben ik werkzaam als Recruiter bij een groot Zuidas kantoor. Het advocatenkantoor in Amsterdam is een waar 300 persoonlijkheden zichzelf zijn en toch samen een hechte groep vormen. We maken deel uit van een sterk internationaal netwerk en werken intensief samen onze collega’s in het buitenland. Voor mij betekent dit een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en elkaar stimuleert om het beste uit zichzelf te halen om vervolgens grenzen te verleggen. Dit zijn componenten waar ik zelf ook veel waarde aan hecht. Mijn passie ligt bij het verbinden van mensen met gemeenschappelijke interesses en hen helpen hun doelen te bereiken. Bij dit kantoor krijg ik hier de perfecte kans voor en om deze reden heb ik hiervoor gekozen.

foto_klein_DH.jpg