Bestuur

Bestuur 2020-2021

Ilse Blom Voorzitter
Koen Boersma Secretaris
Tim Ballast Penningmeester
Minne Lars Veenhuijsen Commissaris Extern
Sabrina Charlene de Roos Commissaris Congres & Corporate Game
Yasmin Farzanh Commissaris Internationaal Studieproject
HR-7628_bewerkt.jpg
V.l.n.r.: Lars Veenhuijsen, Sabrina de Roos, Koen Boersma, Ilse Blom, Tim Ballast en Yasmin Farzanh. Foto: Celine Staal


Het vijfendertigste bestuurHR-7723_bewerkt.jpg

Ilse Blom is de vijfendertigste Voorzitter van het S.G.O.R. Ilse is bachelorstudent Nederlands recht en Bedrijfskunde. Ilse is verantwoordelijk voor de algemene zaken binnen de vereniging en het eerste aanspreekpunt. Ilse is ook de voorzitter van de Lustrumcommissie.

E: i.blom@sgor.nl 

L: linkedin.com/in/ilseblom

IMG-7929.jpg

Koen Boersma is de Secretaris. Koen is masterstudent Nederlands recht met de specialisaties Arbeids- en Ondernemingsrecht. Koen is verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de website. Daarnaast is Koen eindredacteur van de Bedrijfsjuridiek.

E: k.boersma@sgor.nl

L: linkedin.com/in/koenboersma

                                                                IMG-7775.jpg

Tim Ballast is de Penningmeester. Tim is masterstudent Nederlands recht met de specialisatie Ondernemingsrecht. Tim is verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Daarnaast is Tim voorzitter van de Activiteitencommissie. 

E: t.ballast@sgor.nl 

L: linkedin.com/in/timballast

IMG-7877.jpg

​Lars Veenhuijsen is de Commissaris Extern. Lars is masterstudent Nederlands recht met de specialisaties Arbeids- en Ondernemingsrecht. Lars is verantwoordelijk voor de acquisitie, het contact met kantoren, de Masterclass en de tentamentrainingen. 

E: l.veenhuijsen@sgor.nl

L: linkedin.com/in/lars-veenhuijsenIMG-7849.jpg

Sabrina de Roos is de Commissaris Congres en Corporate Game. Sabrina is masterstudent Nederlands recht met de specialisatie Ondernemingsrecht. Sabrina is samen met haar twee commissies verantwoordelijk voor het Congres en de Corporate Game. 

E: s.deroos@sgor.nl

L: linkedin.com/in/sabrina-de-roos

IMG-7962.jpg

Yasmin Farzanh is de Commissaris Internationaal Studieproject. Yasmin is bachelorstudent Nederlands recht en Filosofie. Yasmin organiseert dit jaar samen met de ISP-Commissie het Internationaal Studieproject. Yasmin zal daarnaast ook de Kleine Reis organiseren. 

E: y.farzanh@sgor.nl

L: linkedin.com/in/yasminfarzanh