Corporate Game 2024: "Gevangen in gelijkheid: deadlocks zonder uitweg"

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Corporate Game-commissie 2023-2024
Datum en tijd
24 mei 2024 09:45 - 17:30
Locatie
Martini Plaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Corporate Game 2024

Gevangen in gelijkheid: deadlocks zonder uitweg

De Corporate Game van dit jaar staat in het teken van deadlock situaties binnen vennootschappen. Hoe gaan aandeelhouders die uit elkaar willen, maar door een impasse in de besluitvorming dit niet kunnen, toch uit elkaar? De dag vangt aan met een plenair gedeelte waarin twee vooraanstaande sprekers ons wat meer over deze problematiek zullen vertellen. Hierbij behandelen ze ook de nieuwe Wet aanpassing geschillenregeling en verduidelijking ontvankelijkheidseisen enquêteprocedure. Deze wet zal een grote verandering in het ondernemingsrecht teweegbrengen en sluit nauw aan op het dagonderwerp.

Na de geheel verzorgde lunch zal je als deelnemer een onderhandelings- en pleitworkshop volgen, waarbij je dit direct in praktijk brengt tijdens de onderhandelingsronde en pleitronde.

Aan het eind van de dag zal er een borrel plaatsvinden, waarbij er een pleiter van de dag wordt benoemd die een mooie prijs wint.

Als je gekozen wilt worden voor het recruitmentdiner, upload dan bij het bestellen van een ticket je cv! Naast het feit dat dit diner gratis is, is het de uitgelezen kans om met kantoren te netwerken. Tijdens verschillende gangen zul je bij de kantoren aan tafel plaatsnemen, waarbij je alle vragen kan stellen die je wil aan zowel advocaten als recruiters.

Meld je dus snel aan voor de Corporate Game op 24 mei 2024!