Over het S.G.O.R.

Juridische probleemoplossing, commercieel denken, interessante activiteiten, maandelijkse borrels en gezelligheid. Dit zijn steekwoorden die van toepassing zijn op het Studentengenootschap voor Onderneming en Recht.

Het S.G.O.R. is in 1986 opgericht voor een selecte groep studenten met interesse voor het bedrijfsrecht. Door de jaren heen heeft het S.G.O.R. zich kunnen uitbreiden waardoor zowel het aantal leden als de jaarlijks te organiseren activiteiten flink gegroeid zijn. Zo organiseren we jaarlijks een kleine reis binnen Europa, een groot internationaal studieproject buiten Europa, een congres, de Corporate Game, meerdere kroegcolleges, tentamentrainingen en nog veel meer!

Heb jij interesse in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, IE of in het bedrijfsrecht in het algemeen? Kom dan vooral een keer langs op een van onze borrels of evenementen!


Overlijdensbericht

Onlangs bereikte ons het bericht dat prof. mr. Mok op 87-jarige leeftijd is overleden. Naast het bekleden van de functie van advocaat-generaal bij de Hoge Raad maakte hij deel uit van ons comité van aanbeveling. Wij zijn prof. mr. Mok ontzettend dankbaar voor wat hij voor het S.G.O.R. heeft betekend. Onze gedachten gaan daarbij uit naar de familie en naasten, hen willen we veel sterkte wensen.Evenementen
Comité van aanbeveling

Mr. drs. W.J.M. van AndelProf. mr. M.L. LennartsProf. mr. P. van SchilfgaardeProf. mr. J.H.M. Willems
Prof. mr Ch. GielenMr. G.C. MakkinkMr. J. VolberdaProf. mr. J.W. Winter
Prof. L.W. Gormley, M.A., M.ScProf. mr. M.R. MokProf. J.B. Wezeman