Internationaal Studieproject

Internationaal Studieproject

De ISP-commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de internationale studiereis naar een mooie bestemming in het buitenland, denk aan Tokyo (2018), Singapore (2019), New York (2022) of Chicago (2023). De commissie stelt een leerzaam en interessant binnenlands en buitenlands programma op. In Nederland zal door middel van kantoorbezoeken in de aanloop naar de reis een ondernemingsrechtelijk thema worden behandeld. Op bestemming staan bijvoorbeeld een bezoek aan de ambassade, een rechtbank of kantoor op het programma. Daarnaast horen ook informele activiteiten zoals culturele uitstapjes op de plaats van bestemming hierbij. 


Dit jaar gaat het internationaal studieproject naar Kaapstad!

Ga van 20 april tot 1 mei met ons mee naar een van de mooiste steden ter wereld! De reis is bedoeld voor studenten met interesse in het ondernemingsrecht. Het onderwerp van dit jaar is splitsing in concernstructuren. Voorafgaand aan de ISP-reis leggen we een aantal kantoorbezoeken af in Nederland, bij deelnemende kantoren Stibbe, Houthoff, De Brauw Blackstone Westbroek, DLA Piper, Clifford Chance, JB Law en Van Benthem & Keulen. De kantoren zullen ons meenemen in de wereld van concernstructuren! Voor de ISP-reis vragen we een eigen bijdrage van €650,00.

Wil je mee op deze onvergetelijke reis? Solliciteer dan nu door je CV en motivatie te mailen naar ispcommissie@sgor.nl. De sollicitaties sluiten 29 december om 23:59!

ISPcommissie2BEWERKT.jpg
v.l.n.r.: Enes Özyurt, Avin Ghafor, Anna Dickson (voorzitter), Cachelle Kolkman, Carolien de Bruin, Jelmer Boonstra

ISP-commissie 2023-2024

Anna Dickson Voorzitter
Avin Ghafor -
Cachelle Kolkman -
Carolien de Bruin -
Enes Mehmet Özyurt -
Jelmer Boonstra -