Corporate Game

Op 15 en 16 april organiseren wij ons welbekende tweedaagse evenement: de Corporate Game.

Met als thema ‘Aandeelhoudersgeschillen: kan jij de impasse doorbreken?’  zullen we inzoomen op  de effectieve (finale) beslechting van aandeelhoudersgeschillen. Wij zullen onder andere kijken naar de geschillenregeling en de enquêteprocedure waarbij zowel het geldende recht alsmede het wenselijke recht wordt besproken.


De Corporate Game zal plaatsvinden in de Remonstrantse kerk, Coehoornsingel 14 te Groningen. De eerste dag zal bestaan uit een symposium onder leiding van dagvoorzitter prof. mr. J.H.M. Willems. In de ochtend zullen een aantal vooraanstaande sprekers inzicht geven in de wereld van aandeelhoudersgeschillen. Zo zal o.a. Mr. F. Veenstra de algemene basis en het verwijtbaarheidscriterium bespreken, zal Mr. F. Schreurs de gemoderniseerde geschillenregeling en beoogde verbeteringen bespreken en zal Mr. G. Makking de mogelijkheid om een vordering tot de geschillenprocedure te combineren met een enquêteverzoek bespreken. De middag zal in het teken staan van pleit- en onderhandelingsworkshops.


De echte uitdaging volgt op de tweede dag: de Game!


Op dinsdagmiddag zullen verschillende teams onder begeleiding van advocaten van vooraanstaande kantoren de strijd met elkaar aangaan in zinderende onderhandelingen en vurige pleidooien. Train op deze dag je inhoudelijke en je 'soft' skills en bereid je hiermee voor op cases die kantoren je in de toekomst zullen voorleggen.


Vier topkantoren, één Game.

Durf jij het aan?


Geef je nu op via deze link!


Voor vragen of meer informatie, stuur een e-mail naar: corporategamecommissie@sgor.nl


Kantoren:

- DLA Piper

- Freshfields

- Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

- PlasBossinade

CG_bewerkt_2.png
Klik hier om je aan te melden voor de Corporate Game 2019!