Corporate Game

-- Deze pagina bevat informatie over de Corporate Game 2018. De Corpororate Game 2019 zal op de borrel in februari bekend gemaakt worden --


Op 23 en 24 april organiseren wij ons welbekende tweedaagse evenement: de Corporate Game.

Met als thema ‘Overnames: deal or no deal?’ zullen we inzoomen op de actualiteiten rondom aandelenfusies, aandeelhoudersactivisme en beschermingsconstructies. De overnamestrijd rondom AkzoNobel en de Telegraaf Media Groep zijn maar enkele van de vele voorbeelden uit de praktijk.

De Corporate Game zal plaatsvinden in het Van Swinderen Huys. De eerste dag zal bestaan uit een symposium onder leiding van dagvoorzitter prof. mr. J.H.M. Willems. In de ochtend zullen een aantal vooraanstaande sprekers inzicht geven in de wereld van de overnames. Zo zal o.a. Christiaan de Brauw (Allen & Overy) de spraakmakende overname van TMG bespreken en zal Steven Storm (Van Benthem & Keulen) je bijpraten over het belang van due diligence en garanties in de overnamepraktijk. Daarnaast verwelkomen we mr. Pieter Paul Terpstra (DLA Piper) en mr. dr. Frans Overkleeft (NautaDutilh). De middag zal in het teken staan van pleit- en onderhandelingsworkshops. 

De echte uitdaging volgt op de tweede dag: de Game! 

Op dinsdagmiddag zullen verschillende teams onder begeleiding van advocaten van vooraanstaande kantoren de strijd met elkaar aangaan in zinderende onderhandelingen en vurige pleidooien. Train op deze dag je inhoudelijke en je 'soft' skills en bereid je hiermee voor op cases die kantoren je in de toekomst zullen voorleggen.


Zes topkantoren, één Game. 

Durf jij het aan? 


Geef je nu op via deze link!


Voor vragen of meer informatie, stuur een e-mail naar: corporategamecommissie@sgor.nlKantoren:

 - BarentsKrans

 - Freshfields

 - NautaDutilh

 - Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

 - PlasBossinade

 - Dirkzwager


SGOR_corporate_game_v2.png
Klik hier om je aan te melden voor de Corporate Game 2018!