Corporate Game

Op 24 en 25 april 2017 organiseerde het S.G.O.R. haar welbekende tweedaagse evenement: de Corporate Game.

Met als thema ‘Joint Ventures: Een goed huwelijk of beter gescheiden?  zullen we inzoomen op de actualiteit rondom Joint Ventures. Hoe komt een Joint Venture tot stand, hoe zit het met de onderlinge verhoudingen, de mededingingsregels en hoe kom je weer van elkaar af? Iedereen heeft tegenwoordig wel gehoord van de Joint Venture tussen Vodafone en Ziggo op de Nederlandse telecommunicatiemarkt. Deze Corporate Game biedt een uniek inzicht in hoe een dergelijke grote Joint Venture tot stand komt.

De Corporate Game zal plaatsvinden in het van Swinderen Huys. De eerste dag zal bestaan uit een symposium onder leiding van dagvoorzitter prof. mr. H.J.M. Willems. In de ochtend zullen een aantal erg interessante sprekers inzicht geven in de wereld van de wereld van de Joint Ventures. De middag zal in het teken staan van pleit- en onderhandelingsworkshops. 

We zullen de sprekers in de komende tijd aan jullie introduceren, dus houdt onze Facebook-pagina vooral in de gaten

De echte uitdaging volgt op de tweede dag, namelijk: de Game! Verschillende teams zullen onder begeleiding van advocaten van vooraanstaande kantoren de strijd met elkaar aangaan in zinderende onderhandelingen en vurige pleidooien. Train op deze dag je inhoudelijke en je 'soft' skills en bereid je hiermee voor op cases die kantoren je in de toekomst zullen voorleggen.

Voor meer info, stuur een e-mail naar: corporategamecommissie@sgor.nl

Poster_Corporate_Game_2017_v2-page-001.jpg