Evers Soerjatin

Evers Soerjatin

Evers Soerjatin

 

De toonaangevende zaken die we doen vragen strategisch inzicht en lef, naast uitstekende juridische kwaliteit. Onze cliënten waarderen ons om onze creativiteit, onafhankelijke benadering en praktische aanpak.

We leggen de lat hoog en helpen jou om die lat te bereiken. Dat betekent dat je als beginnend advocaat direct volop meedraait in onze zaken. We dagen je uit om jouw talenten te laten zien en begeleiden je bij de verdere ontwikkeling daarvan.

Het resultaat telt en dat bereiken we als team. Jouw liefde voor het vak draagt daar aan bij, en het onderlinge plezier is daarbij onmisbaar.

Ben je in de eindfase van je studie en wil je met ons kennismaken, kom ons dan opzoeken op de bedrijvendag op een van de universiteiten, of meld je aan voor een van de inhousedagen op ons kantoor aan het Amsterdamse Vondelpark. Volg ons op LinkedIn of Magnet.Me voor de data.

Voor onze vacatures, de mogelijkheden van een studentstage of een werkstudentschap, check Werken bij Evers Soerjatin, mail naar werkenbij@everssoerjatin.com of bel ons op 020 572 78 72 en vraag naar Meagan Roovers.

--------

STUDENTSTAGE LITIGATION – EVERS SOERJATIN

Ons kantoor

Evers Soerjatin is een litigation boutique aan het Amsterdamse Vondelpark. Ons kantoor opereert in de top van de markt bij de behandeling van complexe corporate en commerciële geschillen. We hebben een dynamische praktijk – adviseren, procederen en onderhandelen – waarin de dossiers voor onze (internationale) cliënten elkaar snel opvolgen en doortastend gehandeld wordt.  

Binnen ons team – momenteel 20 advocaten – hebben wij doorlopend plek voor student-stagiairs. Zodoende kan jij twee maanden volledig meedraaien in onze praktijk. Je werkt mee aan verschillende cases en ondersteunt onze advocaten in hun advisering aan cliënten en bij het opstellen van processtukken. We dagen je daarbij uit om in een informele setting jouw talenten te laten zien. Ook schuif je aan bij cliënt-besprekingen en ga je mee naar zittingen bij de rechtbank en het gerechtshof (inclusief enquêteprocedures de Ondernemingskamer). Vanzelfsprekend doe je mee aan alle overige (sociale) activiteiten. Kortom: je kan – zeer concreet – ontdekken wat het betekent om als advocaat op te treden, welke skills daar voor nodig zijn, en of een carrière als litigator bij je past. 

Wie zoeken we?

Bij voorkeur masterstudenten met een focus op de litigationpraktijk (afstudeer-track: privaatrecht of ondernemingsrecht). Ben je echter nog niet zo ver, en zit je in de eindfase van je bachelor? Ook dan komen we graag met je in contact. 

Spreekt dit aan?

Mail je motivatiebrief, voorzien van je cv, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen naar werkenbij@everssoerjatin.com

Voor eventuele vragen over de stage kan je terecht bij Meagan Roovers (+31 20 670 1611) of kijk op www.everssoerjatin.com/werkenbij.

We ontmoeten je graag!