Ondernemingstrip Amsterdam (OTA)

Ondernemingstrip Amsterdam 2023

Ga op 22, 23 en 24 februari 2023 mee met het S.G.O.R. naar Amsterdam voor de Ondernemingstrip. Tijdens de Ondernemingstrip krijg je de mogelijkheid drie gerenommeerde kantoren van binnen te bekijken. Daarnaast brengen we een bezoek aan de Ondernemingskamer. Op woensdagochtend 22 februari reizen wij met de trein af naar Amsterdam. Op deze middag vindt het kantoorbezoek bij CMS plaats. Je krijgt hier, naast een inhoudelijke workshop, tevens de mogelijkheid het kantoor op een informele wijze te leren kennen door middel van een rondleiding, diner en een borrel. Vervolgens blijf je overnachten in Amsterdam. Op 23 februari bezoeken we Lemstra van der Korst. Dit kantoorbezoek bestaat ook uit een inhoudelijke workshop en een informele kennismaking! Vrijdag 24 februari wordt er een kroegcollge verzorgd door prof. Willems en vindt het kantoorbezoek bij Rutgers & Posch plaats. 

Je kan je aanmelden tot 20 februari 2023! Wacht niet langer en schrijf je nu in!


Lemstra van der Korst
Chambers and Partners: “Prominent litigation boutique engaging in a wide range of major corporate and commercial disputes. Respected for financial litigation expertise, with a proven track record in class actions and settlements. Also noted for boardroom advisory services.”

Lemstra Van der Korst is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de commerciële procespraktijk. De advocaten van Lemstra Van der Korst hebben ruime ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen. Doel is het voorkomen van nieuwe geschillen en het oplossen van bestaande geschillen. De dienstverlening van Lemstra Van der Korst kenmerkt zich door een intensieve betrokkenheid van de partners. Het team van professionals is creatief en flexibel. Lemstra Van der Korst wordt vaak ingeschakeld door de traditionele kantoren om als ‘co-counsel’ gezamenlijk op te treden in complexe zaken. Tot de expertise van het kantoor behoren het voeren van procedures bij de ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam en collectieve acties en schikkingen onder de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade. Lemstra Van der Korst beschikt over een uitgebreid netwerk van good friends in de belangrijkste jurisdicties binnen de Europese Unie en de Verenigde Staten.

CMS
CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld. Ze hebben 78 vestigingen, verdeeld over 43 verschillende landen. Ze zijn opgericht in 1999 en hebben op dit moment 78 kantoren, waarvan één in Amsterdam. CMS is al heel lang actief op de Nederlandse markt en heeft hier dus diepgaande kennis. Ze richten zich met name op de sectoren vastgoed, farma, financiële instellingen, energie en technologie. Om eruit te springen zorgt CMS voor specialisme van haar werknemers. Niet alleen specialisme in de sectoren maar ook specialisme op het gebied van hun cliënten. De advocaten zijn zich bewust van de grote kennis die zij hebben maar realiseren zich ook dat ze niet over alle kennis beschikken. Simpelweg: niemand kan het nieuws van morgen voorspellen. Met een realistische blik vooruit proberen ze op de toekomst te anticiperen door cliënten over kansen en bedreigingen in te lichten. CMS kenmerkt zichzelf door innovatie en legt dit ten grondslag aan alles wat ze doen. Ze willen de technologie omarmen en hiermee hoogwaardige dienstverlening aan cliënten leveren. Zo biedt CMS diverse apps die speciaal voor specifieke juridische behoeften zijn ontwikkeld.

Rutgers & Posch
Rutgers & Posch is een boutique advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Het advocatenkantoor is opgericht in 2013 door partners afkomstig uit gerenommeerde internationale advocatenkantoren. De afgelopen 6 jaar is het kantoor verviervoudigd. nHet advocatenkantoor wordt gekenmerkt door de combinatie van Big Law expertise en een boutique opzet. De advocaten staan ondernemers, investeerders en financiers bij. De drijfveer van de advocaten is het leveren van een bijdrage aan de maatschappij. Dit bewerkstelligen zij door juridische uitdagingen weg te nemen, zodat anderen zich kunnen richten op waarin zij het beste zijn, de samenleving in welke zin dan ook vooruit brengen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien