Corporate Game

Over dit evenement

Categorie
Activiteiten
Datum en tijd
12 mei 2023 09:00 - 19:00
Locatie
Euroborg

Corporate Game

 

De Corporate Game staat dit jaar geheel in het teken van de vraag of winst maken altijd prevaleert boven duurzaam ondernemen.

De dag zal onder leiding staan van dagvoorzitter prof. mr. dr. J.H.M. (Huub) Willems (oud voorzitter ondernemingskamer). Verder zullen twee sprekers tijdens de plenaire ochtend een aantal handvatten aanreiken, waarmee gedurende de dag gewerkt kan worden bij de onderhandelings-en pleitronde. Deze lezingen zorgen ervoor dat er geen verdere voorbereiding voor het event nodig is, en dat men ook zonder voorkennis kan aansluiten!

‘s Middags leren gerenommeerde kantoren als Evers Soerjatin (hoofdsponsor), Stibbe, Pels Rijcken, PlasBossinade, Daniels Huisman en TRIP jullie in pleit- en onderhandelingsworkshops hoe je zelf, middels een stevig potje onderhandelen, een conflict tussen het bestuur en de RvC/aandeelhouders over de (hoogte van) investeringen in duurzaam ondernemen kunt oplossen. Degene die de belangen van zijn cliënt het beste kan vertegenwoordigen, wordt aan het einde van de dag door onze jury gekroond tot beste pleiter van de dag

En dat is nog niet alles. Stuur je bij het aanmelden ook nog jouw CV op, dan ben jij misschien wel degene die zich ‘s avonds, tijdens het geheel door ons verzorgde recruitmentdiner, bij Evers Soerjarin, Stibbe of Pels Rijcken aan tafel vlijt. Als dat geen buitenkansje op een mooie stageplek is…

Enthousiast? Breng dan je pak of jurk snel naar de stomerij en hopelijk zien wij je in het Euroborg-stadion op vrijdag 12 mei!

Aanmelden kan via deze link t/m vrijdag 5 mei 23:59 uur. Voor leden is deelname geheel gratis, voor niet-leden kost deelname €5,- (dit is inclusief eventuele deelname aan het recruitmentdiner).