Congres

Congres 2022: Aandeelhoudersgeschillen

Het is weer zover! Op vrijdag 9 december 2022 vindt het jaarlijkse Congres van het S.G.O.R. plaats met als thema aandeelhoudersgeschillen. In de praktijk is er veel te doen rondom dit onderwerp: van ruzie binnen familievennootschappen tot activistische aandeelhouders die het roer binnen een beursgenoteerde vennootschap om willen gooien.

Het Congres zal onder leiding staan van dagvoorzitter prof. mr. dr. J.B. (Jan Berend) Wezeman. Tijdens het Congres zullen er diverse lezingen gehouden worden, welke onder andere zullen gaan over noodzaakfinanciering, verwatering, uitstoting van 50%-aandeelhouders en het perspectief van een onderzoeker bij de Ondernemingskamer. Ook zullen de praktijkervaringen van de sprekers gedeeld worden.

Na een geheel verzorgde lunch worden tijdens het middagprogramma verschillende workshops georganiseerd. De workshops zullen worden verzorgd door bureau Brandeis, DeHaan Advocaten en Notarissen, Trip Advocaten en Notarissen en Wijn & Stael Advocaten. Na afloop van de workshops zal de dag natuurlijk afgesloten worden met een borrel!

Het Congres is de uitgelezen kans om meer kennis op te doen ten aanzien van alle actualiteiten rondom aandeelhoudersgeschillen, in contact te komen met je medestudenten, je netwerk uit te breiden en een leuke, leerzame dag te beleven! Deze leuke en leerzame dag zal plaatsvinden in het Euroborg stadion en zal van start gaan om 09:00 uur.

Voor leden is deelname aan het Congres gratis. Voor niet-leden zal een eigen bijdrage van €5,00 gevraagd worden.
Het Congres is ook toegankelijk voor HBO-rechten en SJD studenten.

Geef je snel op, aanmelden kan t/m 1 december 2022 23:59 uur. Leden kunnen daarvoor de knop hiernaast gebruiken. Niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link: https://forms.gle/XuqsgTFKHHS5Q86W7

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien