Congres

Congres

S.G.O.R. CONGRES!

 

Het is weer zover! Op vrijdag 26 november 2021 vindt het jaarlijkse Congres van het S.G.O.R. plaats met als thema: De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). Deze nieuwe wet, welke kan voorkomen dat bedrijven in zwaar weer een faillisementsprocedure dienen te starten, roept in de rechtspraktijk momenteel veel vragen op.

Het Congres zal onder leiding staan van dagvoorzitter prof. mr. M.L. (Loes) Lennarts. Tijdens het Congres zullen onder andere de afkoelingsperiode, liquidatiewaarde en het akkoord van de WHOA zelf toegelicht worden door verschillende sprekers. Ook zullen de praktijkervaringen van de sprekers gedeeld worden. 

Na een geheel verzorgde lunch, worden tijdens het middagprogramma verschillende workshops georganiseerd. De workshops zullen worden verzorgd door DeHaan Advocaten en Notarissen, Trip Advocaten & Notarissen, Wijn & Stael Advocaten, KienhuisHoving Advocaten en Notarissen en Daniels Huisman Advocaten. Hoofdsponsor Florent zal daarnaast ook een workshop en lezing verzorgen. Na afloop van de workshops zal de dag natuurlijk afgesloten worden met een borrel! In het kader van het 7e lustrum van het S.G.O.R. zal er een LinkedIn fotograaf aanwezig om een professionele LinkedIn foto van je te maken. 

Het Congres is de uitgelezen kans om meer kennis op te doen over de WHOA, in contact te komen met je medestudenten, je netwerk uit te breiden en een LinkedIn foto te laten maken!

Deze leuke en leerzame dag zal plaatsvinden in het Euroborg stadion en zal van start gaan om 9:00 uur

Geef je snel op, aanmelden kan t/m 18 november 2021 23:59. Voor leden is deelname aan het Congres gratis.

Voor niet-leden zal een eigen bijdrage van €5,00 gevraagd worden. Het Congres is ook toegankelijk voor HBO-rechten en SJD studenten. Niet-leden (incl HBO-studenten) kunnen zich opgeven via: https://docs.google.com/forms/d/1HnoqnRiUaJXk7_oF1S4qfSNPtKItU7_AqzCMQ61OesY/edit?ts=6152e833


 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien