Nieuw bestuur gezocht!

Nieuw S.G.O.R.-bestuur gezocht!Het Studentengenootschap voor Onderneming en Recht zoekt voor het academische jaar 2021-2022 een nieuw bestuur!

Ben jij een enthousiaste en gedreven rechtenstudent met een interesse voor het arbeids- en/of ondernemingsrecht en zit je in een gevorderde fase van je bachelor of ben je al bezig met je master? Ga de uitdaging aan en sta als parttime bestuurder een jaar aan het roer van onze ambitieuze en gezellige studievereniging!

Het S.G.O.R. heeft goede banden met het bedrijfsleven en de advocatuur. Door een parttime bestuursjaar te doen bij het S.G.O.R. breid je jouw netwerk uit en kom je sneller in contact met toekomstige werkgevers. 

Naast het leiden van een ambitieuze rechtenvereniging, beleef je samen met je medebestuurders een sociaal en vooral gezellig jaar. Het aankomende jaar is een nog specialer jaar dan afgelopen jaar. We mogen er van uit gaan dat de coronamaatregelen niet meer van kracht zijn en het S.G.O.R. viert in het najaar van 2021 haar zevende lustrum! Als 36e bestuur zetten jullie een groots en legendarisch lustrum neer waar we de komende vijf jaar weer mee vooruit kunnen.

Wil je meer weten over de bestuursfuncties, de bestuurstaken of de bestuursvergoeding? Stuur Ilse Blom dan een mailtje (i.blom@sgor.nl ) of een appje (+31 6 57994979). Het is ook mogelijk om een (online) koffiemomentje in te plannen waar we al je vragen kunnen beantwoorden! 

Solliciteer voor 7 maart 2021 23:59 door je cv en motivatiebrief te sturen naar bestuur@sgor.nl!

SGOR_Insta_bestuur_gezocht.jpg
Sta jij volgend jaar aan het roer van het S.G.O.R.?
LOGO_SGOR_STIBBE.jpg

 Bestuursfuncties

HR-7723_bewerkt.jpg
Ilse Blom - Voorzitter

Mijn naam is Ilse en ik ben dit jaar de Voorzitter van het S.G.O.R. Het voorzitterschap is een van de meest veelzijdige functies binnen het bestuur. Als voorzitter ben je eindverantwoordelijk voor je bestuur en ondersteun je daarnaast je bestuursgenoten waar nodig. Wat ik met name ontzettend leuk vind aan mijn functie is de afwisseling. Je werkt samen met je bestuursgenoten en wordt overal bij betrokken. De functie leert je veel over leiderschap en samenwerken en biedt je de mogelijkheid om een breed netwerk op te bouwen binnen zowel de advocatuur als de academische wereld. Daarnaast geef je leiding aan de lustrumcommissie waarmee jij aankomend jaar een spetterend lustrum gaat organiseren!


Vragen? Neem contact op om een keer (digitaal) een kop koffie te drinken! Je kan mij bereiken op  06-57994979 of via i.blom@sgor.nlIMG-7929.jpg
Koen Boersma - Secretaris

Mijn naam is Koen en dit jaar ben ik de Secretaris en vice-voorzitter van het S.G.O.R. Als secretaris ben je eindverantwoordelijk voor de ledenadministratie, de website en de sociale media. Je kan hierbij denken aan het verwerken van nieuwe leden in de administratie, een evenement promoten of een mailing eruit sturen. Je verwerkt de inkomende post en stuurt post naar bijvoorbeeld de vakgroep of een advocatenkantoor. Je zorgt er ten slotte voor dat alle bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen zwart op wit komen te staan. Wanneer de voorzitter afwezig is, neem jij als vice-voorzitter de taken van de voorzitter waar. Naast de algemene taken als secretaris ben je de eindredacteur van de Bedrijfsjuridiek. Samen met je commissie schrijf je stukken over interessante en actuele onderwerpen. Arbeidsrechtelijk, ondernemingsrechtelijk of iets anders van bedrijfsrechtelijke aard, het mag allemaal aan de orde komen!


Vragen? Neem contact op om een keer (digitaal) een kop koffie te drinken! Je kan mij bereiken op 06-57934664 of via k.boersma@sgor.nlIMG-7775.jpg
Tim Ballast - Penningmeester

Mijn naam is Tim en ik ben dit jaar de ​Penningmeester van het S.G.O.R. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën binnen de vereniging. Het leuke hieraan is dat je extra intensief betrokken bent bij de organisatie van evenementen en andere beslissingen met een financieel aspect. Daarnaast ben je voorzitter van de activiteitencommissie, waarmee je gedurende het jaar allerlei leuke evenementen voor de leden organiseert. Door deze taken te combineren doe je veel nieuwe contacten op, zowel medestudenten als potentiële werkgevers!


Vragen? Neem contact op om een keer (digitaal) een kop koffie te drinken! Je kan mij bereiken op 06-37148968 of via t.ballast@sgor.nl 
IMG-7877.jpg
Lars Veenhuijsen - Commissaris Extern

Mijn naam is Lars en dit jaar ben ik Commissaris Extern van het S.G.O.R. Als extern ben je primair verantwoordelijk voor het contact met de kantoren. Je voert acquisitiegesprekken, stelt contracten op en zorgt dat de samenwerking in goede banen verloopt. Daarnaast organiseer je de Masterclass Merken- en Modellenrecht en de tentamentrainingen. 

Lijkt het je leuk om in direct contact te staan met verschillende soorten advocatenkantoren door heel Nederland? Dan is de functie van Commissaris Extern perfect voor jou!


Vragen? Neem contact op om een keer (digitaal) een kop koffie te drinken! Je kan mij bereiken via l.veenhuijsen@sgor.nlIMG-7849.jpg
Sabrina de Roos - Commissaris CCG

Mijn naam is Sabrina en dit jaar ben ik de Commissaris Congres en Corporate Game. Binnen deze functie ben je gedurende het bestuursjaar bezig met de organisatie van twee inhoudelijke evenementen. Hierdoor ben je veel met het ondernemingsrecht bezig. Zo ben je voorzitter van twee commissies om prachtige evenementen neer te zetten die als doel hebben de studenten meer verdieping te geven in hun studie en in contact te brengen met de praktijk. Hierdoor heb je zelf ook veel contacten met kantoren en sprekers, wat ik één van de leukste aspecten vind aan deze functie. Kortom, je combineert je kennis met de praktijk en doet hierdoor waardevolle ervaringen op. De functie is de perfecte combinatie van juridische inhoud, organisatorische skills en netwerkaspecten.


Vragen? Neem contact op om een keer (digitaal) een kop koffie te drinken! Je kan mij bereiken op 06-25130967 of via s.deroos@sgor.nlIMG-7962.jpg
Yasmin Farzanh - Commissaris ISP

Mijn naam is Yasmin en dit jaar ben ik de Commissaris Internationaal Studieproject van het S.G.O.R. Als commissaris ISP organiseer je samen met je twee commissies het Internationaal Studieproject en de Kleine Reis. Omdat het ISP een groot project is, ben je elke keer weer met wat anders bezig en sta je nooit stil. Hierbij heb je nauw contact met de faculteit, de kantoren in Nederland en die in het buitenland. Het is aan jou de taak om leiding te geven aan de twee commissies, het organisatorische overzicht te houden en twee spectaculaire reizen neer te zetten. Wat ik zo leuk vind aan deze functie is dat je alle vrijheid hebt voor eigen ideeën en plannen. Van het thema tot de bestemming: alles is mogelijk! 


Vragen? Neem contact op om een keer (digitaal) een kop koffie te drinken! Je kan mij bereiken op 06-44960214 of via y.farzanh@sgor.nl