Köster

Köster

Köster

Köster Advocaten is een middelgroot ambitieus kantoor in Haarlem. Bij Köster werken we vooral voor ondernemers, voor wie uiteindelijk maar één ding telt: resultaat. En liefst zo snel mogelijk. Van onze advocaten wordt dan ook verwacht dat ze creatief en proactief meedenken en zich op die manier ontwikkelen tot een volwaardig sparringpartner en bondgenoot van de cliënt. Inventiviteit en het vermogen om complexe materie terug te brengen tot de kern zijn daar belangrijke eigenschappen voor.

Om ‘het ideale kantoor van nu’ te blijven, zijn we veeleisend naar onszelf. We hebben keuzes gemaakt voor specifieke branches en sectoren, en investeren daarom gericht in kennis en expertise. Zo zijn we in staat problemen voor onze cliënten te voorkomen, voordat ze ontstaan. Bovendien begrijpen we onze cliënt en zijn sector daardoor goed. We staan daarbij open voor frisse ideeën. Sterker nog: van onze mensen verwachten we dat ze elkaar voeden met vernieuwende visies en daar scherpe discussies over voeren.

De omvang van ons kantoor zorgt voor een persoonlijke, saamhorige sfeer. We maken graag ruimte voor jonge mensen en voor specialisten die iets kunnen toevoegen aan onze praktijk.

Wij werken hard, zijn betrokken bij onze cliënten, zijn gedreven professionals, en dat doen we met veel plezier.

Onze ambitie is om te groeien en ons verder te ontwikkelen. Daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe talenten. Bij Köster geven we jonge talenten graag de kans te ervaren hoe het er in de advocatenpraktijk aan toe gaat in de vorm van een 8-weekse stage. Dat levert altijd een waardevolle ervaring op. Door Corona staan de stages op dit moment on-hold, maar wij hopen in het voorjaar van 2021 weer student-stagiaires op ons kantoor te kunnen ontvangen.

Ben je geïnteresseerd in ons kantoor, stuur dan een inspirerende mail, inclusief c.v., naar Lotte Vuylsteke: vuylsteke@kadv.nl of bel 023-5125025.