De Haan Advocaten & Notarissen

Contact

De Haan Advocaten & Notarissen
Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen
Nederland

+31 50 575 74 00

info@dehaanlaw.nl

dehaanlaw.nl

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen is een kantoor met ambitie. Als ondernemend kantoor helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden: proactief en bovengemiddeld betrokken bij de zorgen en problemen van onze cliënten.

Om advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren, stellen we hoge eisen aan onszelf en aan elkaar: we willen het beste uit onszelf halen. Daarom helpen en inspireren we elkaar. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden een kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Sectoren & rechtsgebieden

Met 80 specialisten en 40 jaar ervaring is De Haan dé full-service juridische dienstverlener voor zakelijk Nederland. We ondersteunen cliënten met de beste juridische hulp. Van ondernemingsrecht, registergoederenrecht tot arbeidsrecht. De Haan staat ook voor specialisatie in sectoren. Zo weten we altijd wat er speelt. Wij zijn actief in afval, milieu & energie; agri; zorg & onderwijs; bouw & vastgoed; handel, transport & logistiek; en de maakindustrie.

Stagemogelijkheden

Studenten die zich in het einde van bachelor fase of in de master fase van de studie bevinden hebben de mogelijkheid om een studentstage te vervullen. De studentstage is bedoeld om kennis te maken met de praktijk van de advocatuur.

De werkzaamheden tijdens de studentstage zijn zeer divers:

•             Meegaan naar zittingen

•             Uitzoeken van jurisprudentie op alle rechtsgebieden

•             Afspraken met cliënten bijwonen

•             Bijwonen van maandelijks sectie-overleg

•             Bijwonen van incompany trainingen

Tijdens de studentstage word je begeleid door ervaren advocaten. Wij bieden fulltime studentstages aan op onze vestigingen in Groningen, Leeuwarden en Zwolle voor de duur van zes weken.

Vacatures

Ieder jaar nemen we een aantal nieuwe advocaat-stagiairs aan. Advocaat-stagiairs zijn veelal werkzaam op een tweetal rechtsgebieden.  Als advocaat-stagiair bij ons kantoor word je zo snel mogelijk zelfstandig ingezet. Dit betekent dat je snel je eigen zaken en cliënten krijgt.  Naast het volgen van je beroepsopleiding ga je deelnemen aan Incompany cursussen en trainingen. Ook heb je regelmatig overleg met meer ervaren collega’s om bijvoorbeeld jurisprudentie te bespreken.

Sollicitatie

Wil je kennismaken met ons ? Neem contact op met Hiske Burbach, HR- manager, is te bereiken op 050 - 575 74 00 of  06 202 144 33

Ook kun je altijd een open sollicitatiebrief e-mailen, voorzien van je motivatie en cv, naar: vacatures@dehaanlaw.nl. Kijk voor meer informatie over ons kantoor op  www.dehaanlaw.nl.