Promotiecommissie gezocht!

Promotiecommissie

Ben jij een eerstejaars rechtenstudent en op zoek naar een gezellig en bevlogen jaar waarin je de vereniging goed leert kennen? Als lid van de promotiecommissie, ook wel de eerstejaarscommissie genoemd, ben je verantwoordelijk voor het promoten van de vereniging. Samen met andere eerstejaarsstudenten maak je foto's, filmpjes, posters en ander grafisch materiaal voor onze evenementen. Ook is het aan jou de taak om de vereniging op verschillende manieren onder de aandacht te brengen bij andere rechtenstudenten. Nog geen ervaring met grafisch bewerken? Geen probleem, de vereniging regelt de cursus voor je.


Vind jij het leuk om mensen enthousiast te maken, ben jij creatief en weet je (of wil je graag leren hoe je) pakkende berichten schrijft en stralende posters maakt? Solliciteer dan nu voor een prachtig plekje in de promotiecommissie van het S.G.O.R.!


Solliciteren kan door een mailtje te sturen naar bestuur@sgor.nl. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust via whatsapp, e-mail of de socials!