Internationaal Studieproject

ISP 2019/2020 is afgelast wegens Covid-19. ISP 2019/2020: SEOUL: Competition, rivalry and opportunities

We zullen tijdens het ISP een goede afwisseling hebben tussen formele en informele activiteiten op deze prachtige locatie. Voorafgaand aan deze reis zullen wij een bezoek brengen aan verschillende Nederlandse kantoren namelijk: Stibbe, Houthoff, KienhuisHoving, CMS, DLA Piper, Simmons & Simmons en De Breij.

Tijdens deze kantoorbezoeken komen we meer te weten over mededingingsrecht. Het thema van het ISP 2020: Competition, rivalry and opportunities. We bespreken onder andere fusies en overnames, kartelverbod, duurzaamheid en machtsmisbruik.

Het meegaan op deze reis betekent dat je inzicht krijgt in het thema en Seoul ontdekt met je reisgenoten. Het belooft een unieke en leerzame ervaring te worden met veel gezelligheid en gelegenheden om te netwerken. Met deelname aan het ISP kan na het inleveren van een waardig essay 4ECTS worden toegekend door de faculteit!

Mocht je nog vragen hebben, stuur een berichtje naar: ispcommissie@sgor.nl

Solliciteren kan tot zondag 1 december. Houd er rekening mee dat de sollicitaties plaatsvinden op 2, 4 en 6 december. Meld je nu aan!

De kantoorbezoeken (onder voorbehoud):
DLA Piper: 7 februari
Kienhuishoving: 12 februari
CMS: 5 maart
Houthoff: 6 maart
Simmons & Simmons: 13 maart
De Breij: 27 maart
Stibbe: 13 mei


Poster_ISP_2020.png
Meld je nu aan!

ISP activiteiten