Corporate Game

Corporate Game 2022Dubbele impasse


S.G.O.R. CORPORATE GAME 13 MEI 2022.


Beste carrièretijgers en onderhandelaars, 

Het S.G.O.R. heeft goed nieuws voor jullie! Met trots presenteren wij ons jaarlijks terugkerend evenement, genaamd: de Corporate Game. Deze staat dit jaar geheel in het teken van de impasse. Onder begeleiding van niemand minder dan dagvoorzitter en spreker prof. mr. dr. J.H.M. (Huub) Willems en spreker mr. P.D. (Paul) Olden krijgt men tijdens de plenaire ochtend een kijkje in een bedrijf waarin bestuurders en aandeelhouders elkaar op het scherpst van de snede bestrijden. Deze lezingen zorgen ervoor dat de juridische kennis op het gebied van impasse weer op peil komt. 

‘s Middags leren gerenommeerde kantoren als Evers Soerjatin (hoofdsponsor), Stibbe, Dirkzwager, Pels Rijcken, TRIP en PlasBossinade jullie in aparte pleit- en onderhandelingsworkshops hoe je zelf door een stevig potje onderhandelen een einde aan het getouwtrek kunt maken. De vaardigheden kunnen jullie direct in de praktijk brengen in de pleit- en onderhandelingsrondes. Degene die de belangen van zijn cliënt het beste kan vertegenwoordigen, wordt aan het einde van de dag door onze jury gekroond tot beste pleiter van de dag. 

En dat is nog niet alles. Als je je aanmeldt maak je kans op gratis AirPods. Stuur je daarnaast ook nog je cv op, dan ben jij misschien wel degene die zich ‘s avonds tijdens het geheel door ons verzorgde recruitmentdiner bij Evers Soerjarin, Stibbe, Dirkzwager of PelsRijcken aan tafel vlijt. Als dat geen buitenkansje op een mooie stageplek is…

Enthousiast? Breng dan je pak of jurk snel naar de stomerij en hopelijk zien wij je in de Euroborg op vrijdag de 13e van de maand mei!

Aanmelden kan via onderstaande link t/m vrijdag 6 mei 23:59 uur. Voor niet-leden kost een aanmelding 5 euro. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCdcrc0DFxB4kJf_EcWAwAt_97s86woabwzK2mqXo4A9Faog/viewform?usp=sf_link

WhatsApp_Image_2022-03-14_at_12.35.50.jpeg
evers.jpg