Lustrum

Het VIIe S.G.O.R. lustrum, een jaar met een gouden randje!BBB9ED3F-15F5-4AAC-8A61-F3212055ADE8.jpeg

Vijfendertig jaar geleden

In 1986 studeren Johannes Volberda, Jeroen Los en Jaap Willem Winter aan de faculteit rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij hebben het idee om een genootschap op te richten voor studenten ondernemingsrecht. Ze willen samen met hun medestudenten verdiepend bezig gaan met het ondernemingsrecht, een brug slaan met de advocatuur en sociale contacten tussen leden opbouwen. En zo geschiedde, op 29 oktober 1986 wordt de oprichtingsakte gepasseerd van het Studenten Genootschap voor Onderneming en Recht. 

Dit betekent dat dit jaar het S.G.O.R. zijn vijfendertigste bestaan viert. In de afgelopen vijfendertig jaar is er veel veranderd, zo is het S.G.O.R. uitgegroeid van een select genootschap naar een open vereniging met meer dan 250 leden! De doelen van het S.G.O.R. zijn echter in die vijfendertig jaar gelijk gebleven. Zo organiseert het S.G.O.R. nog steeds inhoudelijk sterke evenementen met gerenommeerde sprekers en kantoren en worden er sociale activiteiten voor leden en oud-leden georganiseerd. Programma

Een jaar met zo’n gouden randje dient dan ook goed gevierd te worden. Gedurende het hele jaar worden er extra activiteiten gehouden ter ere van het vijfendertigste bestaan. Het lustrumjaar wordt op 11 september feestelijk geopend met een boottocht door de Groningse grachten. Op 6 december wordt een speciale lustrum vrijmibo georganiseerd. Op 22 februari trappen we 2022 af met een kroegcollege. Het lustrumjaar wordt afgesloten met een spetterend eindfeest op 21 mei.

Wil jij zoveel mogelijk meemaken van dit gouden jaar? Houd dan de website en socials goed in te gaten om je tijdig aan te melden voor alle activiteiten. Voor meer informatie of vragen kan je altijd een mailtje sturen naar lustrum@sgor.nl!

Lustrumagenda

Geen aanstaande evenementen1534A65A-A022-45BA-B14D-1DEB1ECC87E8.jpeg
Foto's van de lustrumactiviteiten vind je hier!

Media

Klik op de afbeelding om de foto's van alle lustrumactiviteiten te bekijken!